Visgraat parket brengt uw interieur tot leven 2023-01-04T13:49:53+01:00

We zijn ook weer zonder afspraak open!

Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:00 en op zaterdag van 10:00 tot 16:00. U kunt met of zonder afspraak bij ons langskomen.

Bel: 0356911092  |  Mail:  info@theovanepen.nl  |  WhatsApp: 0639666309

Massief houten vloer visgraat motief
Slider 5-min resize
Webp.net-resizeimage resize
previous arrow
next arrow

Visgraatparket brengt uw interieur tot leven

Een vloer met een visgraatpatroon is een “rijke” vloer. Al sinds de 17e eeuw is het een tot de verbeelding sprekend patroon. Deze vloeren worden voornamelijk ambachtelijk gelegd.

Bij Theo van Epen kunt u terecht voor diverse variaties visgraat vloeren. Of het nu gaat om groot of klein, gerookt en gekleurd. Kwaliteit en vakmanschap is voor ons erg belangrijk en dat vindt u ook terug in onze visgraatvloeren. Er zit vast en zeker een vloer bij die aansluit bij uw woonwensen. De vloeren worden gelegd door ervaren vakmensen. Uiteraard kunt u altijd een kijkje komen nemen in onze showroom in Bussum.

Parketvloer in ruime open keuken
Visgraat motief in massief houten vloer
traprenovatie Bussum, parket vloer

Uitgebreid assortiment bij Theo van Epen

Bij Theo van Epen kunt u terecht voor diverse variaties visgraat vloeren. Of het nu gaat om groot of klein, gerookt en gekleurd. We verkopen het allemaal. Kies bijvoorbeeld voor een eikenhouten visgraat vloer. Kwaliteit is voor ons erg belangrijk en dat vindt u dan ook terug in het visgraat parket. Er zit vast en zeker een vloer bij die u aanspreekt, die aansluit bij uw woonwensen. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken over wie de vloer komt leggen. Want dit wordt gedaan door ervaren parketleggers. Daarmee blijft de kwaliteit van de visgraat vloer door ons gewaarborgd. Wilt u eerst wat voorbeelden zien? U bent van harte welkom in onze showroom te Bussum.

587 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10

Theo van Epen heeft waargemaakt waar het bedrijf voor staat: de hoogste kwaliteit met veel aandacht voor detail en afwerking van de vloer.

P. Rongen, Rotterdam

De vloer is weer als nieuw of eigenlijk mooier dan nieuw.

P. Korzelius, Huizen

Uitstekende service en kwaliteit

Visgraat parket zorgt voor een warme sfeer in uw woning. U kunt dat onder andere terug zien in onze fotogalerij. Natuurlijk kunt u ook langskomen in onze showroom in Bussum. Laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden bij u thuis. De koffie staat klaar. Wij hechten veel waarde aan een goede service richting onze klanten. Ons bedrijf bestaat sinds 1876 en is groot geworden door de kwaliteit en service die we bieden en ons oog voor detail. Laat u daarom inspireren door het veelzijdige aanbod en kies voor de vloer die het beste bij uw woning en interieur past.

Maak een afspraak en laat u uitgebreid infomeren over de mogelijkheden bij u thuis. Neem ook een kijkje in onze uitgebreide fotogallerij om een impressie te krijgen van onze parketvloeren.

Kom vrijblijvend langs in onze showroom en krijg advies op maat

Wij zijn uitsluitend op afspraak geopend van dinsdag t/m zaterdag.

Neem contact op