Ons familiebedrijf 2020-04-01T13:48:05+02:00

In verband met de situatie betreffende het coronavirus werken wij tot 28 april uitsluitend op afspraak. Hiermee willen wij zorgvuldig omgaan met de richtlijnen van het RIVM en u toch de ruimte geven om invulling te geven aan uw plannen in huis.

Wij zijn van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 aanwezig om u op het afgesproken tijdstip van dienst te zijn voor een informatief gesprek over onze vloeren. Heeft u plannen om uw vloer te laten opknappen en/of repareren? Bel ons dan voor een gepland bezoek bij u thuis. Bel of mail ons op: 035–691109206-39666309  of info@theovanepen.nl

Naast deze aanpassing, bieden wij ook graag een extra service. Heeft u onderhoudsmiddelen nodig? Stuur ons dan een e-mail of neem telefonisch contact op. Binnen een straal van 10 km bezorgen wij bij u, woont u daarbuiten, dan verzenden wij uw bestelling tegen verzendkosten.

Ons familiebedrijf

In onze showroom te Bussum kunt u zich laten informeren over de verschillende houtsoorten, legwijzen en afwerkingen. Vele soorten vloeren, met ieder zijn specifieke kenmerken kunt u hier met elkaar vergelijken. Vader en zoon, André en Dennis Hasert, kunnen u voorzien van betrouwbaar en deskundig advies

Wij maken van uw houten vloer, met liefde voor het vak, een prachtige basis voor uw interieur. Ziet u een houten vloer die voldoet aan uw wensen, neem dan samples mee om in uw interieur te beoordelen. Wij komen vervolgens graag bij u langs om de situatie te beoordelen en de ruimtes te meten. Met de verzamelde informatie kunnen wij voor u een voorstel op maat maken.

De uiteindelijke werkzaamheden worden door ons met oog voor detail en oplossingsgericht uitgevoerd. Redenen waarom vele klanten ons positief beoordelen.

Uw tevredenheid staat voor ons voorop!