Verouderde vloeren voor elke woonsituatie 2023-01-04T13:49:29+01:00

We zijn ook weer zonder afspraak open!

Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:00 en op zaterdag van 10:00 tot 16:00. U kunt met of zonder afspraak bij ons langskomen.

Bel: 0356911092  |  Mail:  info@theovanepen.nl  |  WhatsApp: 0639666309

Verouderde vloeren
Verouderde vloer
Vloerrenovatie
previous arrow
next arrow

Verouderde vloeren voor elke woonsituatie

Een verouderde vloer bestaat uit nieuw hout dat machinaal is bewerkt om een oude, doorleefde en authentieke uitstraling te krijgen.

Voor verouderde vloeren kunt u ook terecht bij Theo van Epen. Een verouderde vloer is een echte “leefvloer” waar u heel lang plezier van kunt hebben. Een vloer die generaties lang mee kan, hoe de gezinssituatie ook is. Wij hebben een uitgebreid en veelzijdig assortiment aan verouderde vloeren. De toonaangevende kleuren zorgen voor perfecte combinatiemogelijkheden en maken deze vloeren uniek in hun soort. Ze zorgen voor een sfeervolle en warme uitstraling en zijn praktisch in gebruik. Een krasje meer of minder maakt niet uit want dit parket heeft met opzet al wat oneffenheden. Hierdoor is een verouderde vloer ideaal voor bijvoorbeeld jonge gezinnen.

Wilt u meer weten over verouderde vloeren? Bezoek onze showroom voor deskundig en betrouwbaar advies.

Traprenovatie met massief hout
parket vloer huiskamer
Huiskamer met parket vloer

Het assortiment bij Theo van Epen

Wij hebben een uitgebreid assortiment. U vindt verouderde vloeren van verschillende merken. Elke verouderde vloer heeft zijn unieke kenmerken en eigenschappen. Dat is ook terug te vinden in de prijzen. De vloer die u aanspreekt zit daar zeker bij. Laat u voor uw keus inspireren in onze showroom in Bussum. Het leggen van een verouderde parketvloer wordt gedaan door onze ervaren parketleggers. Daarmee is de kwaliteit gewaarborgd.

583 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10

Onze woonkamer vloer die ernstige achterstallige onderhoud had is weer als nieuw. Bedankt.

Fam. Broeksma, Laren

Kwaliteit is belangrijk

Wanneer u bij ons de keuze maakt voor een vloer, dan verwacht u niet alleen kwaliteit, maar ook service. Dat is iets wat wij u in ruime mate bieden. Ons bedrijf bestaat sinds 1876 en door de jaren heen hebben wij bewezen een betrouwbaar en servicegericht bedrijf te zijn waarin kwaliteit erg belangrijk is. Uw vloer wordt gelegd met oog voor detail. Wilt u met eigen ogen zien hoe een verouderde vloer er uit ziet? Neem dan een kijkje in onze fotogalerij om een impressie te krijgen van onze vloeren. U kunt ook langskomen in de showroom in Bussum. Het is zeker de moeite waard!

Maak eenafspraak en laat u uitgebreid infomeren over de mogelijkheden.

Kom vrijblijvend langs in onze showroom en krijg advies op maat

Wij zijn uitsluitend op afspraak geopend van dinsdag t/m zaterdag.

Neem contact op