Verouderde vloeren voor elke woonsituatie 2020-04-01T13:54:43+02:00

In verband met de situatie betreffende het coronavirus werken wij tot 28 april uitsluitend op afspraak. Hiermee willen wij zorgvuldig omgaan met de richtlijnen van het RIVM en u toch de ruimte geven om invulling te geven aan uw plannen in huis.

Wij zijn van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 aanwezig om u op het afgesproken tijdstip van dienst te zijn voor een informatief gesprek over onze vloeren. Heeft u plannen om uw vloer te laten opknappen en/of repareren? Bel ons dan voor een gepland bezoek bij u thuis. Bel of mail ons op: 035–691109206-39666309  of info@theovanepen.nl

Naast deze aanpassing, bieden wij ook graag een extra service. Heeft u onderhoudsmiddelen nodig? Stuur ons dan een e-mail of neem telefonisch contact op. Binnen een straal van 10 km bezorgen wij bij u, woont u daarbuiten, dan verzenden wij uw bestelling tegen verzendkosten.

previous arrow
next arrow
Slider

Verouderde vloeren voor elke woonsituatie

Een verouderde vloer bestaat uit nieuw hout dat machinaal is bewerkt om een oude, doorleefde en authentieke uitstraling te krijgen.

Voor verouderde vloeren kunt u ook terecht bij Theo van Epen. Een verouderde vloer is een echte “leefvloer” waar u heel lang plezier van kunt hebben. Een vloer die generaties lang mee kan, hoe de gezinssituatie ook is. Wij hebben een uitgebreid en veelzijdig assortiment aan verouderde vloeren. De toonaangevende kleuren zorgen voor perfecte combinatiemogelijkheden en maken deze vloeren uniek in hun soort. Ze zorgen voor een sfeervolle en warme uitstraling en zijn praktisch in gebruik. Een krasje meer of minder maakt niet uit want dit parket heeft met opzet al wat oneffenheden. Hierdoor is een verouderde vloer ideaal voor bijvoorbeeld jonge gezinnen.

Wilt u meer weten over verouderde vloeren? Bezoek onze showroom voor deskundig en betrouwbaar advies.

Traprenovatie met massief hout
parket vloer huiskamer
Huiskamer met parket vloer

Het assortiment bij Theo van Epen

Wij hebben een uitgebreid assortiment. U vindt verouderde vloeren van verschillende merken. Elke verouderde vloer heeft zijn unieke kenmerken en eigenschappen. Dat is ook terug te vinden in de prijzen. De vloer die u aanspreekt zit daar zeker bij. Laat u voor uw keus inspireren in onze showroom in Bussum. Het leggen van een verouderde parketvloer wordt gedaan door onze ervaren parketleggers. Daarmee is de kwaliteit gewaarborgd.

390 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10

Onze woonkamer vloer die ernstige achterstallige onderhoud had is weer als nieuw. Bedankt.

Fam. Broeksma, Laren

Kwaliteit is belangrijk

Wanneer u bij ons de keuze maakt voor een vloer, dan verwacht u niet alleen kwaliteit, maar ook service. Dat is iets wat wij u in ruime mate bieden. Ons bedrijf bestaat sinds 1876 en door de jaren heen hebben wij bewezen een betrouwbaar en servicegericht bedrijf te zijn waarin kwaliteit erg belangrijk is. Uw vloer wordt gelegd met oog voor detail. Wilt u met eigen ogen zien hoe een verouderde vloer er uit ziet? Neem dan een kijkje in onze fotogalerij om een impressie te krijgen van onze vloeren. U kunt ook langskomen in de showroom in Bussum. Het is zeker de moeite waard!

Maak eenafspraak en laat u uitgebreid infomeren over de mogelijkheden.

Kom vrijblijvend langs in onze showroom en krijg advies op maat

Tussen 10:00 en 13:00 werken we uitsluitend op afspraak, zodat we alle tijd voor u hebben.

Neem contact op