Parket als aanwinst voor uw woning 2020-04-01T13:50:53+02:00

In verband met de situatie betreffende het coronavirus werken wij tot 28 april uitsluitend op afspraak. Hiermee willen wij zorgvuldig omgaan met de richtlijnen van het RIVM en u toch de ruimte geven om invulling te geven aan uw plannen in huis.

Wij zijn van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 aanwezig om u op het afgesproken tijdstip van dienst te zijn voor een informatief gesprek over onze vloeren. Heeft u plannen om uw vloer te laten opknappen en/of repareren? Bel ons dan voor een gepland bezoek bij u thuis. Bel of mail ons op: 035–691109206-39666309  of info@theovanepen.nl

Naast deze aanpassing, bieden wij ook graag een extra service. Heeft u onderhoudsmiddelen nodig? Stuur ons dan een e-mail of neem telefonisch contact op. Binnen een straal van 10 km bezorgen wij bij u, woont u daarbuiten, dan verzenden wij uw bestelling tegen verzendkosten.

Parket in keuken en eetkamer
previous arrow
next arrow
Slider

Parket als aanwinst voor uw woning

De term parketvloeren wordt doorgaans gebruikt als het over ambachtelijk gelegde, traditionele houten vloeren gaat.

Parketvloeren behoren tot de populairste vloerbedekking. Het zorgt voor een mooie en warme uitstraling in uw interieur. De vloeren zijn tijdloos en kunnen tot wel 100 jaar meegaan.

De vloeren kunnen in diverse patronen gelegd worden. Bijvoorbeeld in een visgraatpatroon en Hongaarse punt. Dat zorgt ervoor dat u keuze genoeg heeft. Wanneer u kiest voor een parketvloer van ons, kiest u voor kwaliteit en vakmanschap. Onze adviseurs geven u in onze showroom graag alle informatie die u nodig heeft om tot een juiste keuze te komen. Neem daarom contact met ons op om een afspraak te maken!

Strakke aansluiting tussen parket vloerdelen
Massief houten vloer met visgraat motief

Parketvloeren leggen

Een traditionele parketvloer wordt plankje voor plankje gelegd. Meestal gebeurt dit op een spaanplaat of mozaïek ondervloer. De planken van de parketvloeren worden gelijmd en gespijkerd. Nadat de parketvloer bij u thuis is gelegd, wordt deze machinaal geschuurd en naar uw wens afgewerkt. Houdt u er rekening mee dat het leggen van een traditionele parketvloer mimimaal een aantal dagen in beslag neemt. Uiteraard is dat geheel afhankelijk van het aantal vierkante meters. Het doorharden van de afwerklaag is belangrijk. Hoe lang dat duurt, is afhankelijk van de door u gekozen afwerking.

390 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10

Wij kregen een goed advies, afspraken werden nagekomen en het parket ziet er prachtig uit.

H. Steenbertghe, Bussum

Very, very good!! Glad I chose Theo Van Epen to do my floors. I would highly recommend them to anyone.

G. Mould, Laren

Kwaliteit en service staan centraal bij Theo van Epen!

Theo van Epen is een onderscheidend parketbedrijf waarin detail en vakmanschap centraal staan. Wij komen bij onze klanten thuis om ieder detail van de vloer met u door te spreken. Met onze parketvloeren haalt u een stuk origineel ambachtelijk vakwerk in huis waar u heel lang plezier van kunt hebben. Om de kwaliteit van het product te waarborgen, worden de vloeren gelegd door erkende parketleggers met jarenlange ervaring.

Behalve de hoge kwaliteit, biedt Theo van Epen ook een uitstekende service wanneer u op zoek bent naar houten vloeren. Deze service, die wij al sinds 1876 verlenen, is iets waar wij erg trots op zijn. Onze klanten kopen graag hun parketvloeren bij ons. Wij zijn daarom met recht “een begrip in ’t Gooi”. Onze beoordelingen spreken voor zich. Ook daar zijn we trots op!

Maak een afspraak en laat u uitgebreid infomeren over de mogelijkheden bij u thuis. Neem ook een kijkje in onze uitgebreide fotogalerij om een impressie te krijgen van de mogelijkheden.

Kom vrijblijvend langs in onze showroom en krijg advies op maat

Tussen 10:00 en 13:00 werken we uitsluitend op afspraak, zodat we alle tijd voor u hebben.

Neem contact op