Parket als aanwinst voor uw woning 2024-05-04T15:37:26+02:00

Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:00 en op zaterdag van 10:00 tot 16:00. U kunt met of zonder afspraak bij ons langskomen.

Bel: 0356911092  |  Mail:  info@theovanepen.nl  |  WhatsApp: 0639666309

Parket in keuken en eetkamer
Slider 3-min resize
Parketvloeren Theo van Epen
previous arrow
next arrow

Parket als aanwinst voor uw woning

De term parketvloeren wordt doorgaans gebruikt als het over ambachtelijk gelegde, traditionele houten vloeren gaat.

Parketvloeren behoren tot de populairste vloerbedekking. Het zorgt voor een mooie en warme uitstraling in uw interieur. De vloeren zijn tijdloos en kunnen tot wel 100 jaar meegaan.

De vloeren kunnen in diverse patronen gelegd worden. Bijvoorbeeld in een visgraatpatroon en Hongaarse punt. Dat zorgt ervoor dat u keuze genoeg heeft. Wanneer u kiest voor een parketvloer van ons, kiest u voor kwaliteit en vakmanschap. Onze adviseurs geven u in onze showroom graag alle informatie die u nodig heeft om tot een juiste keuze te komen. Neem daarom contact met ons op om een afspraak te maken!

Strakke aansluiting tussen parket vloerdelen
Massief houten vloer met visgraat motief

Parketvloeren leggen

Een traditionele parketvloer wordt plankje voor plankje gelegd. Meestal gebeurt dit op een spaanplaat of mozaïek ondervloer. De planken van de parketvloeren worden gelijmd en gespijkerd. Nadat de parketvloer bij u thuis is gelegd, wordt deze machinaal geschuurd en naar uw wens afgewerkt. Houdt u er rekening mee dat het leggen van een traditionele parketvloer mimimaal een aantal dagen in beslag neemt. Uiteraard is dat geheel afhankelijk van het aantal vierkante meters. Het doorharden van de afwerklaag is belangrijk. Hoe lang dat duurt, is afhankelijk van de door u gekozen afwerking.

583 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10

Wij kregen een goed advies, afspraken werden nagekomen en het parket ziet er prachtig uit.

H. Steenbertghe, Bussum

Very, very good!! Glad I chose Theo Van Epen to do my floors. I would highly recommend them to anyone.

G. Mould, Laren

Kwaliteit en service staan centraal bij Theo van Epen!

Theo van Epen is een onderscheidend parketbedrijf waarin detail en vakmanschap centraal staan. Wij komen bij onze klanten thuis om ieder detail van de vloer met u door te spreken. Met onze parketvloeren haalt u een stuk origineel ambachtelijk vakwerk in huis waar u heel lang plezier van kunt hebben. Om de kwaliteit van het product te waarborgen, worden de vloeren gelegd door erkende parketleggers met jarenlange ervaring.

Behalve de hoge kwaliteit, biedt Theo van Epen ook een uitstekende service wanneer u op zoek bent naar houten vloeren. Deze service, die wij al sinds 1876 verlenen, is iets waar wij erg trots op zijn. Onze klanten kopen graag hun parketvloeren bij ons. Wij zijn daarom met recht “een begrip in ’t Gooi”. Onze beoordelingen spreken voor zich. Ook daar zijn we trots op!

Maak een afspraak en laat u uitgebreid infomeren over de mogelijkheden bij u thuis. Neem ook een kijkje in onze uitgebreide fotogalerij om een impressie te krijgen van de mogelijkheden.

Kom vrijblijvend langs in onze showroom en krijg advies op maat

Wij zijn uitsluitend op afspraak geopend van dinsdag t/m zaterdag.

Neem contact op