Parket onderhoud 2020-07-03T11:44:03+02:00
new request

Dinsdag t/m vrijdag zijn wij geopend van 13.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Tussen 10.00 en 13.00 uur werken wij uitsluitend op afspraak. Wel zijn wij telefonisch bereikbaar.
Vakantiemededeling: Wij zijn gesloten van zaterdag 18 juli tot en met maandag 10 augustus.

Parket vloer
previous arrow
next arrow
Slider

Parket onderhoud

Parket onderhoud is een verzamelnaam van verschillende soorten onderhoud, renovatie en reparatie. Bijvoorbeeld machinaal schuren, het repareren of het uitbreiden van een bestaande vloer. Ook het reinigen van de vloer valt onder het onderhoud.

Machinaal schuren

Als u zoekt naar parket onderhoud is de kans groot dat uw vloer toe is aan een grote opknapbeurt. Daaronder verstaan we het machinaal schuren en opnieuw afwerken van uw parket- of houtenvloer. Hiermee wordt de vloer weer als nieuw en kunt u er weer jarenlang van genieten. Maak een afspraak in onze showroom en wij vertellen u alle mogelijkheden.

licht parket in woonkamer
parket vloer in slaapkamer
Traprenovatie in stijl van massief houten vloer

Bestaande vloer uitbreiden

Parketrenovatie is het intanden en repareren van een bestaande houten- of parketvloer. U hebt een vloer waar door een verbouwing een stuk ontbreekt. Bijvoorbeeld een weggebroken open haard of een weggebroken muur. Maar ook een aanbouw aan uw bestaande ruimte of schade kan ervoor zorgen dat er parketvloer beschadigd is of ontbreekt. Met de nodige vakkennis is dit vaak op te lossen door de vloer te repareren en/of aan te vullen. Het intanden van een vloer, zodat hij netjes doorloopt is daarbij een van de belangrijkste zaken. Het komt dan vooral aan op vakkennis over parket onderhoud.

Vloer reinigen

Het is van belang om uw parket zo lang mogelijk mooi te houden door deze op de juiste manier te reinigen en te onderhouden. Veeg en stofzuig (met parketborstel) regelmatig. Maak daarnaast de vloer schoon met een speciaal reinigings- en onderhoudsmiddel. Hiermee kunt u voorkomen dat de afwerklaag verslijt. Welke producten u gebruikt, is afhankelijk van de afwerking van de vloer. Op onze pagina onderhoud vindt u meer informatie over de verschillende onderhoudsproducten.

446 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10

Zeer goeie prijs, prachtige vloer! En hele nette parketteurs die de vloer in no time hebben gelegd en gelakt. Zorgvuldig en schoon!

Mevrouw Polak, Amsterdam

Very, very good!! Glad I chose Theo Van Epen to do my floors. I would highly recommend them to anyone.

G. Mould, Laren

Poetsmachine huren

Een van de voordelen van een houten- of parketvloer is dat u de vloer zelf bij kunt houden. Parket moet u minimaal een keer per jaar behandelen met een onderhoudsmiddel. Hiermee voedt u de vloer en voorkomt u dat hij “droog” wordt. Om dit grote jaarlijkse parketonderhoud voor u zo makkelijk mogelijk te maken, verhuren wij een poetsmachine. Hiermee kunt u, zonder op uw knieën te zitten, de gehele vloer van de noodzakelijke beschermlaag voorzien. Het plaatselijk bijwerken op kwetsbare plaatsen is door het jaar heen belangrijk. Denk bijvoorbeeld aan plekken onder een eethoek of in een gang of keuken. Hoe consequenter u de vloer onderhoudt, des te langer kunt u parketrenovatie uitstellen.

Maak een afspraak en laat u uitgebreid infomeren over de mogelijkheden. Bekijk ook eens onze fotogalerij.

Kom vrijblijvend langs in onze showroom en krijg advies op maat

Tussen 10:00 en 13:00 werken we uitsluitend op afspraak, zodat we alle tijd voor u hebben.

Neem contact op