Een mooie houten lamelparketvloer in uw woning 2024-05-04T15:34:20+02:00

Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:00 en op zaterdag van 10:00 tot 16:00. U kunt met of zonder afspraak bij ons langskomen.

Bel: 0356911092  |  Mail:  info@theovanepen.nl  |  WhatsApp: 0639666309

Parket vloer
Houten vloer eetkamer
Lamelvloerparket
previous arrow
next arrow

Een mooie houten lamelparketvloer

Lamelparket is een vloer die uit 3 lagen bestaat en ook wel multi layer of meerlaagse vloer wordt genoemd.
Lamelparket is een populair type parketvloer. U kunt er dan ook niet meer omheen wanneer u een kijkje neemt in het uitgebreide assortiment meerlaagse vloeren dat wij aanbieden.

Dit type vloer is uitstekend geschikt is om zwevend te leggen in bijvoorbeeld appartementen. Wanneer een vloer zwevend wordt gelegd komt deze niet in aanraking met de bestaande ondervloer. Hierdoor beperkt u geluidsoverlast voor uw buren.

Heeft u vloerverwarming in uw huis? Ook dan is lamelparket daarvoor de aangewezen vloer. U behoudt het rendement van uw vloerverwarming.

Onze adviseurs informeren u graag over de verschillende mogelijkheden. Maak een afspraak in onze showroom te Bussum.

aangrenzende parket vloer met strakke afwerking
Visgraat vloer in ruime kamer
Visgraat parket vloer van massief hout

Diverse kenmerken van lamelparket

Een lamelvloer door ons gelegd heeft in het gebruik het karakter van een vaste vloer. Dit komt omdat een lamelvloer, indien mogelijk, door ons volledig gelijmd wordt. Het is een sterke vloer die in alle woonlagen gebruikt kan worden. Een verdieping die niet heel druk belopen wordt, heeft een andere toplaag nodig dan een ruimte die wel intensief gebruikt wordt. Op de slaapkamer wordt daarom vaak een toplaag van 2 millimeter gebruikt. Terwijl in de woonkamer en keuken een toplaag van 4 of 6 mm. wordt geadviseerd.

583 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10

Al vele jaren een top bedrijf met grote mate van deskundigheid!

E. Zwaal, Almere

Professioneel, meedenkend, snel en zeer hulpvaardig.

C. v.d. Sande, Bussum

Wij bieden u een uitstekende kwaliteit

Er is voor elk budget een lamelvloer beschikbaar. Veel soorten lamelparket hebben een eiken toplaag en zijn afgewerkt in vele kleuren olie of lak. Daarmee kiest u voor een kwalitatief goede vloer waar u heel lang plezier van kunt hebben. Doordat u de vloer kunt laten leggen door ons, weet u zeker dat dit goed gebeurd. Daarmee blijft de kwaliteit van het lamelparket behouden! Kies daarom voor de voordelen van een lamelvloer en daarnaast het uiterlijk van een massieve vloer. De service bij ons is uitmuntend. Al ruim 135 jaar worden kwalitatieve vloeren door ons verkocht en gelegd.

Er zijn vele mogelijkheden in uitvoering, houtsoorten en afwerking. In de fotogalerij ziet u enkele voorbeelden van de projecten van Theo van Epen.
Maak een afspraak en laat u uitgebreid infomeren over de mogelijkheden bij u thuis.

Kom vrijblijvend langs in onze showroom en krijg advies op maat

Wij zijn uitsluitend op afspraak geopend van dinsdag t/m zaterdag.

Neem contact op