Een mooie houten lamelparketvloer in uw woning 2020-04-01T13:51:39+02:00

In verband met de situatie betreffende het coronavirus werken wij tot 28 april uitsluitend op afspraak. Hiermee willen wij zorgvuldig omgaan met de richtlijnen van het RIVM en u toch de ruimte geven om invulling te geven aan uw plannen in huis.

Wij zijn van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 aanwezig om u op het afgesproken tijdstip van dienst te zijn voor een informatief gesprek over onze vloeren. Heeft u plannen om uw vloer te laten opknappen en/of repareren? Bel ons dan voor een gepland bezoek bij u thuis. Bel of mail ons op: 035–691109206-39666309  of info@theovanepen.nl

Naast deze aanpassing, bieden wij ook graag een extra service. Heeft u onderhoudsmiddelen nodig? Stuur ons dan een e-mail of neem telefonisch contact op. Binnen een straal van 10 km bezorgen wij bij u, woont u daarbuiten, dan verzenden wij uw bestelling tegen verzendkosten.

Parket vloer
Houten vloer eetkamer
previous arrow
next arrow
Slider

Een mooie houten lamelparketvloer

Lamelparket is een vloer die uit 3 lagen bestaat en ook wel multi layer of meerlaagse vloer wordt genoemd.
Lamelparket is een populair type parketvloer. U kunt er dan ook niet meer omheen wanneer u een kijkje neemt in het uitgebreide assortiment meerlaagse vloeren dat wij aanbieden.

Dit type vloer is uitstekend geschikt is om zwevend te leggen in bijvoorbeeld appartementen. Wanneer een vloer zwevend wordt gelegd komt deze niet in aanraking met de bestaande ondervloer. Hierdoor beperkt u geluidsoverlast voor uw buren.

Heeft u vloerverwarming in uw huis? Ook dan is lamelparket daarvoor de aangewezen vloer. U behoudt het rendement van uw vloerverwarming.

Onze adviseurs informeren u graag over de verschillende mogelijkheden. Maak een afspraak in onze showroom te Bussum.

aangrenzende parket vloer met strakke afwerking
Visgraat vloer in ruime kamer
Visgraat parket vloer van massief hout

Diverse kenmerken van lamelparket

Een lamelvloer door ons gelegd heeft in het gebruik het karakter van een vaste vloer. Dit komt omdat een lamelvloer, indien mogelijk, door ons volledig gelijmd wordt. Het is een sterke vloer die in alle woonlagen gebruikt kan worden. Een verdieping die niet heel druk belopen wordt, heeft een andere toplaag nodig dan een ruimte die wel intensief gebruikt wordt. Op de slaapkamer wordt daarom vaak een toplaag van 2 millimeter gebruikt. Terwijl in de woonkamer en keuken een toplaag van 4 of 6 mm. wordt geadviseerd.

390 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10

Al vele jaren een top bedrijf met grote mate van deskundigheid!

E. Zwaal, Almere

Professioneel, meedenkend, snel en zeer hulpvaardig.

C. v.d. Sande, Bussum

Wij bieden u een uitstekende kwaliteit

Er is voor elk budget een lamelvloer beschikbaar. Veel soorten lamelparket hebben een eiken toplaag en zijn afgewerkt in vele kleuren olie of lak. Daarmee kiest u voor een kwalitatief goede vloer waar u heel lang plezier van kunt hebben. Doordat u de vloer kunt laten leggen door ons, weet u zeker dat dit goed gebeurd. Daarmee blijft de kwaliteit van het lamelparket behouden! Kies daarom voor de voordelen van een lamelvloer en daarnaast het uiterlijk van een massieve vloer. De service bij ons is uitmuntend. Al ruim 135 jaar worden kwalitatieve vloeren door ons verkocht en gelegd.

Er zijn vele mogelijkheden in uitvoering, houtsoorten en afwerking. In de fotogalerij ziet u enkele voorbeelden van de projecten van Theo van Epen.
Maak een afspraak en laat u uitgebreid infomeren over de mogelijkheden bij u thuis.

Kom vrijblijvend langs in onze showroom in Bussum en krijg advies op maat

Tussen 10:00 en 13:00 werken we uitsluitend op afspraak, zodat we alle tijd voor u hebben.

Neem contact op