Een houten vloer van Theo van Epen in uw woning 2024-05-04T15:34:00+02:00

Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:00 en op zaterdag van 10:00 tot 16:00. U kunt met of zonder afspraak bij ons langskomen.

Bel: 0356911092  |  Mail:  info@theovanepen.nl  |  WhatsApp: 0639666309

Houten vloer in woonkamer
Traditioneel visgraat houten vloer
Trap met massief houten traptreden
previous arrow
next arrow

Een houten vloer in uw woning

Een houten vloer kan ook wel gezien worden als een synoniem voor een parketvloer of een plankenvloer. Het bijzondere aan hout is dat het warmte in uw huis en interieur brengt. Dat is niet geheel vreemd, want u haalt met hout een stuk natuur in huis. Hout leeft en geen enkele plank is hetzelfde. Dat zorgt er voor dat iedere houten vloer uniek is. In onze showroom vindt u een breed scala aan prachtige houten vloeren. Onze vloeren geven sfeer aan uw woning en daarnaast fungeren ze als perfecte basis voor uw interieur.

Bent u benieuwd welke houten vloer het beste past bij uw wensen? Maak dan vrijblijvend een afspraak en wordt deskundig en betrouwbaar voorgelicht door onze adviseurs.

Parket massief hout
licht parket in woonkamer
legpatronen met houten vloer, Theo van Epen

Een eiken vloer in uw woning

Wanneer u de keuze maakt voor een houten vloer, dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een eikenhout. Een eiken vloer heeft een natuurlijke en tijdloze uitstraling. Het is een karaktervolle vloer. U kiest daarmee voor een vloer waar u jarenlang woonplezier van heeft. Eikenhout is uitermate geschikt voor kleurbewerking. Wij hebben vele soorten in ons assortiment. Natuurlijk is er een vloer voor elk budget beschikbaar. Neemt u daarom vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

587 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10

De levering en het leggen van de eiken visgraat vloer was wederom een feest. Onze bestaande vloer (eveneens geleverd en gelegd door Theo van Epen BV) is nu verder uitgebreid in een nieuwe aanbouw, hetgeen werkelijk fantastisch is gelukt. De ‘aanheling’, het repareren van de oude vloer, alsmede het aanpassen van de bies en het op kleur brengen …, alles is perfect

De heer Alblas, Hilversum

Wij kregen een goed advies, afspraken werden nagekomen en het parket ziet er prachtig uit.

H. Steenbertghe, Bussum

Service en kwaliteit zijn voor ons belangrijk

Als geen ander weten wij hoe belangrijk service en kwaliteit zijn wanneer u een houten vloer koopt. Het is immers een investering voor jaren. Ons bedrijf bestaat ruim 135 jaar en levert vanaf het ontstaan topkwaliteit. Dit is niet alleen terug te zien in de kwaliteit van de houten vloeren die verkocht worden, maar ook door het oog voor detail en de uitstekende service die we verlenen. De vloeren worden door deskundige parketleggers gelegd die allen beschikken over jarenlange ervaring.

Bent u nieuwsgierig geworden? U kunt bij ons terecht in de showroom in Bussum. Maak een afspraak en laat u uitgebreid infomeren over de mogelijkheden bij u thuis. Neem ook een kijkje in ons uitgebreide fotogalerij om een impressie te krijgen.

Kom vrijblijvend langs in onze showroom en krijg advies op maat

Wij zijn uitsluitend op afspraak geopend van dinsdag t/m zaterdag.

Neem contact op