Reviews

Bekijk een overzicht van alle reviews, klik hier.

 

Rolf Meter uit: Hilversum

Onze hele huis is inmiddels voorzien van een "Theo van Epen houten vloer" De kwaliteit, vloer leggen, begeleiding,contact en afhandeling zijn buitengewoon goed.Twijfel niet als U een houten vloer wilt aanschaffen, ze zijn de beste!

Jaap Hoogendoorn uit: Hilversum

"Onze bestaande parketvloeren in de kamers zijn prachtig opgeknapt en zijn weer als nieuw! Dat kunnen we goed vergelijken, omdat er in de gang en de keuken nieuwe parketvloeren zijn gelegd in hetzelfde hout en hetzelfde motief. 
Wij zijn dik tevreden."

Kitty Dionisius uit: Uithoorn

Wij zijn enorm enthousiast over de dienstverlening , de kwaliteit en de netheid waarmee dit bedrijf werkt. 

Een aanrader.

Hans Dubourcq uit: Naarden

Zeer attent en betrokken is de familie van Epen met verstand van zaken. Productie fout in enige vloerdelen tot tevredenheid opgelost met fabriek. Aanleg van vloer zeer vakkundig uitgevoerd.
Al met al, wij waren in goede handen voor de aanleg van onze prachtige visgraat parketvloer.

Fam. de Vlam uit: Bussum

Top bedrijf. Bijzondere aandacht voor de parketeur die het werk heeft verricht. Ter zake kundig, vriendelijk, klant gericht: uitstekend.

Bas en Truus de Kroe uit: Bussum

Onze ervaring met Van Epen is al heel lang en allemaal tienen, want het is subliem vakwerk in alle opzichten.

J.C. van Hasselt uit: Kortenhoef

Sinds 1982 is van Epen voor mij de parketteur. Ook de laatste - de vierde - klus ging weer prima.

Edmond uit: Amsterdam

Ondanks heel veel wijzigingen in onze wensen alles perfect en volgens planning geregeld. Het resultaat is geweldig en de samenwerking was super. Veel dank!

Fam. van Halteren uit: Almere

Heel erg tevreden. Tijdens onze verbouwing dacht men erg mee met de aannemer. Als klant weet je niet exact wat er precies bij komt kijken om een ambachtelijke parketvloer te leggen. Na 2 weken van begin tot het einde meegekeken te hebben zijn we zeer onder de indruk van het eindresultaat. We hebben dan ook besloten om voor het volgende project Van Epen ook andere delen van ons huis in te schakelen. Een aanrader voor iedereen!

Fam. Roelofsen uit: Bussum

Er is uitstekend werk verricht, zowel wat betreft de restauratie van een 100 jarig Versailles parket, als ook het leggen van een eiken vloer met rand op de boven verdieping. De communicatie met de met de mensen die het werk moesten doen was heel goed.

L.R.V. Brand uit: Amsterdam

Geweldige zorg gedragen bij het restaureren van een mooie visgraat vloer. Met recht prachtig in ere hersteld, een sieraad voor het huis geworden. Daarbij is de service uitstekend. Zowel qua afwerking (extra's zoals het herstellen van een klein stuk ontbrekend parket: geen probleem), als in de informatie voorziening (extra informatie betreffende witte coat bij afwerking vloer). Van harte aanbevolen!

Theo van Epen is CWB-erkend