2020-08-17T11:12:50+01:00
Slider

U bent op zoek naar parket of houten vloeren. Bij Theo van Epen bent u aan het juiste adres. Sinds 1876 heeft Theo van Epen een passie voor hout en dat is te zien in onze producten en dienstverlening.

Eigenaren André en Dennis Hasert hebben deze passie ook meegekregen. Dit vertaalt zich in goede voorlichting en een prachtig product. Onze vloeren kunnen het verschil maken in uw interieur. Door de uitstraling en door het vakmanschap. Ze verhogen de meerwaarde voor uw huis en uw woongenot.

Uitgebreid assortiment
Wij hebben een uitgebreid assortiment vloeren. Van lamelparket tot traditionele, ambachtelijke, vloeren. Voor elke woning en voor elk budget biedt Theo van Epen een passende oplossing. Wij werken onder andere met de merken Di Legno, Z-parket, Lalegno en Lieverdink.

Kijk rond op onze website om u te oriënteren. Bezoek vervolgens onze showroom in Bussum om u uitgebreid te laten informeren onder het genot van een goede kop koffie. Wij nemen u met plezier mee in de wereld van de houten vloeren.

Luchtvochtigheid

Het effect van droogte en luchtvochtigheid kan grote gevolgen hebben op uw houten vloer.
Winter staat voor droogte en de zomer voor vocht! Het klinkt vreemd, maar u leest het goed. Wanneer buiten de temperatuur daalt en de eerste nachtvorst zijn intrede doet, daalt ook de relatieve luchtvochtigheid. Deze luchtvochtigheid daalt buiten maar ook in huis. Dat heeft effect op vele zaken. Bijvoorbeeld een piano en andere houten meubelen. Ook uw huid en lippen worden door de droogte schraler. Soms kunt u een harde knal horen waarmee hout op de droogte reageert. In het voorjaar en de zomer daarentegen stijgt de luchtvochtigheid weer. De verwarming gaat uit en het “klamme” weer dringt zich aan ons op.

Voor meer informatie over luchtvochtigheid download onze brochure (klik hier)

Wilt u meer informatie over onze producten of diensten?

Neem contact op